Переможниця національного відбору на "Євробачення-2019" MARUV отримала для ознайомлення контракт, який забороняє гастролі в Росії. Якщо виконавиця хоче представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі, то повинна його підписати.

Про це PR-директор "UA: Суспільне мовлення" Вікторія Сидоренко повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"У контракті від "Громадського" є вимога з забороною гастролювати в Російській Федерації. Цей контракт співачка отримала на ознайомлення", - написала Сидоренко.

Вікторія Сидоренко підкреслила, що у MARUV є доба на ознайомлення з усіма умовами контракту та прийняття рішення.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

"Громадське" після цього також має право на рішення за контрактом. Остаточне рішення про те, хто буде представляти Україну приймає саме "Громадське", - зазначила вона.

Не можу відповісти кожному особисто, тому напишу тут. Рубрика «Запитай у Суспільного про Нацвідбір, або нам пишуть...

Geplaatst door Viktoriia Sydorenko op Zondag 24 februari 2019

Співачка MARUV, яку звинувачують в гастролях країною-агресором, стала переможницею Нацвідбору на Євробачення-2019. Під час виступу на фіналі ведучий Сергій Притула запитав, що виконавиця думає про російську агресію і анексію Криму.

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

"Зайдіть в інтернет і почитайте відповідь на це питання. Цей проект створювали, щоб країни об'єднувалися. Це питання краще піти і поставити в Верховну Раду. Я несу мир своєю музикою. Я впевнена, що багато росіян відмінно добре ставляться до українців. Не може бути тільки поганих людей, не всі хочуть воювати", — відповіла дівчина.

Нагадаємо, що журналіст Роман Скрипін висловив свою думку про скандальний дует ANNA MARIA, який голосно заявив з приводу Криму.

Як повідомляв портал "Знай.uа", перемога Maruv у нацвідборі розлютила українців: спецоперація пройшла успішно.

Також "Знай.uа" писав, що українцям розповіли, хто такі насправді скандальні співачки з дуету ANNA MARIA та їх батьки.