Відома українська травесті діва Монро активний користувач соцмереж, вона часто ділиться фотографіями, новинами і навіть порадами зі своїми шанувальниками в Instagram. Але в цей раз Невгамовна Монро, як вона сама себе називає, опублікувала в Instagram новий пост про Національний відбір на Євробачення 2019 і про переможницю MARUV.

На своїй сторінці в соцмережі Монро опублікувала цікаву фотографію в незвичному образі. На знімку вона постала на огляд публіки у синій блискучій масці кролика, з яскравим макіяжем і пишною розпущеною шевелюрою. У підписі до фото Монро висловила свою думку про фінал Нацвідбору на Євробачення 2019, і навіть політику приплела.

"Ось гидко на душі... Ніби і заслужена перемога у @maruvofficial, і всі молоді артисти, гідні, цікаві, видно, що хвилюються і для них важливо поїхати саме на конкурс! А відчуття, ніби з'їла лайна пуд. Копни глибше в кожного з нас, знайдеш таке, що захочеться забути, що знав колись. Але ми не там, не на сцені, і нас не питають.

Хоча реальність демонструє інше. Кожен винен в тому, що відбувається. Ми ігноруємо вибори, ми продаємо та продаємося, нам простіше скинути рішення на когось, а потім обурюватися, що за х@я... зізнайтеся, ми просто не знаємо, що робити? І патріотичні гасла, на жаль, не допоможуть! І я твердо впевнена, народ гідний своїх правителів! А значить поки що так", - написала Монро.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Шанувальники травесті-діви не змусили себе чекати і почали активно коментувати пост Монро. Кожен з користувачів почав писати свою думку щодо тих питань, які піднімає Монро у своїй публікації.

Нагадаємо, невгамовна Монро вставила свої п'ять копійок у скандал навколо Нацвідбору на Євробачення 2019.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що травесті-діва Монро показала неймовірне.

Також портал "Знай.uа" писав, що травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.