Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість разом з чоловіком Владом Топаловим стали щасливими батьками сина Михайла, проте артистка не збиралася довго затримуватися вдома і вже підготувала для шанувальників новий сезон шоу "П'ятниця з Регіною". Так, Регіна пояснила, чому почала наполегливо працювати відразу після пологів і зізналася, що сім'я все одно залишається на першому місці.

"1береня
#ПЯТНИЦАсРЕГИНОЙ
@prtshow ( по посиланню в профілі)
Ми розпочинаємо новий сезон! Я представлю вам наш новий формат, нових гостей, провокаційні ігри , веселі й сумні історії наших зірок і НЕ буду скаржитися і нити про те, як іноді складно і страшно бути мамою! Все, що я роблю , приносить мені задоволення , а якщо не задоволення, то безцінний досвід. Хтось скаже «навіщо вона себе гвалтує🙈, нехай сидить вдома і виховує дитину». А я відповім: «Мені так хочеться стати хорошим добрим прикладом того, що жінка може вести активний спосіб життя і залишатися гарною МАМОЮ!» Нехай я не знаю, яким буде результат, ми побачимо його через 15-20 років, але точно розумію, що хочу бути щасливою реалізованою жінкою з щасливим чоловіком і дітьми! 👨‍👩‍👧‍👦Я ЛЮБЛЮ ПРАЦЮВАТИ, а ще більше ЛЮБЛЮ СВОЮ РОДИНУ", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "найкрасивіша пара", "Мені так ваша родина подобатися 🙏🏽❤️молодці 👍", "Ідеальна пара! 😍♥️", "Ви шикарні😍", "Які ви красиві".

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.