Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим фірмовим шпагатом в спортзалі. Так, артистка замість того, щоб спробувати нові вправи і освоїти тренажери, просто сіла на підлогу і закинула ногу на лавку, взявшись розхвалювати власну розтяжку.

"Розтяжка-необхідний елемент після репетиції або тренування.💃🏼 Розтягуйте м'язи, зв'язки і задоволення.😊 ", - поділилася порадою Волочкова. За 19 годин дивний кадр зібрав понад 3 тис. лайків. Фолловери ж ніяк не змогли прокоментувати побачене, адже хитра балерина вирішила прибрати таку функцію. Варто відзначити, що Анастасія нажила собі далеко не найкращу репутацію, адже сама обожнює інтриги і скандали, а ще частенько виносить подробиці з особистого життя на люди. Також артистка любить виставляти провокаційні фото і відео з крижаної купелі, снігових заметів, Мальдів або особняка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.