Ганна Бузова після сварки з сестрою всіляко демонструє повну її відсутність у своєму житті. Тим не менш, це відчуття складається тільки в результаті того, що дівчина не згадує про скандально відому ведучу. Імовірно, вона весь цей час вона не сиділа без діла, а роздумувала над тим, яким чином можна помститися зарозумілій сестрі, яка, швидше за все, настільки образила Анну під час спільної поїздки в Куршевель, що в даний час вона разом зі своїм батьком планує позбавити сестру сімейного бізнесу.

Про це можна зрозуміти, якщо подивитися недавні історії Анни, які вона оприлюднила на своїй сторінці в Instagram. В них видно, як вона з батьком відвідала собачий притулок і одночасно з цим хвалилася тим, що вони разом робили добрі справи. Після цього вона разом з батьком відправилася в магазин під назвою Bijouxroom, власниками якого є сестри Бузови. У мережі давно відомо про конфлікт між ними, тому таку поведінку Анни і батька дівчат охрестили як «бузаговір».

Швидше за все, Ганна провела бесіду з батьком і той прийняв її бік у конфлікті з Олею. Заручившись підтримкою батька, молодша Бузова може спробувати витіснити сестру з сімейного бізнесу. Ольга, яка зараз зайнята в масі різних проектів на телебаченні, може просто не помітити, як один з її джерел доходу просто залишиться в минулому.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Андрій Данилко переконаний в тому, що Україні не варто відмовлятися від участі в міжнародному музичному конкурсі Євробачення-2019, оскільки в Національному відборі брали участь безліч талановитих виконавців.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Олена-Крістіна Лебідь, яка є нареченою віце-прем'єра Павла Розенка поділилася деякими особистими моментами зі свого життя. Дівчина розповіла, якою вона була в дитинстві.

Також "Знай.uа" писав, що один з російських шоуменів замахнувся на зйомки третьої частини знаменитого фільму "Брат". У мережі ідею сприйняло негативно, що й зрозуміло, враховуючи, хто планує знімати стрічку.