Питання про те, хто все-таки поїде на Євробачення від України наразі залишається відкритим.

Фіналіст Національного відбору на Євробачення-2019 група Freedom-jazz girls band відмовилася представляти Україну на міжнародному конкурсі. Про це артисти повідомили на своїй сторінці в Facebook.

"Тільки що ми отримали дзвінок з НТКУ і хочемо повідомити, що відмовляємось від участі на Євробаченні-2019", - написали учасниці гурту.

Вони подякували своїм прихильникам за "підтримку, любов, хвилювання і за те, що весь час були з нами".

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Відмова Freedom Jazz може спричинити ситуацію, коли Україні в цьому році не буде кого відправляти на Євробачення. Менеджер Євробачення і глава офіційної делегації Оксана Скибинська відмовилася від коментарів, повідомляє видання "Вести".

Звичайно, можна припустити, що наступним претендентом на поїздку буде група KAZKA, яка посіла третє місце в фіналі Нацвідбору. Але представники Mamamusic, лейбла, з яким у колективу підписаний контракт, наразі на дзвінки не відповідають.

Нагадаємо, кандидату, який захоче представляти Україну на Євробаченні, запропонують той же договір, від якого відмовилася MARUV. У документ в 2019 році було внесено лише один новий пункт – про гастролі в Росії.

Як повідомляв портал Знай.ua, на СТБ розповіли, як Maruv потрапила в Нацвідбір на Євробачення-2019.

Також Знай.ua писав, MARUV не представлятиме Україну на Євробаченні 2019 - співачка відмовилася підписувати контракт