Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим шпагатом, правда тепер вже догори ногами. Так, артитска в білому бікіні буквально протерла боксерський ринг елітного фітнес-клубу, адресувавши послання "злісним тіткам", маючи на увазі хейтерів.

"Мої добрі, мої любі недолюблені тітоньки. Золоті мої. Як же ви скучили за вимкненими комментам.🤣 Сонечка. Давайте позитив у вашу недолюблену енергію! Ось вам шпагат. Повторюйте! Це не складно. Найпростіший елемент показую. Розтягуйтеся, мої хороші.💃🏼", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ж ніяк не змогли відреагувати на кумедну ситуацію, адже хитра балерина приховала коментарі. Варто відзначити, що через провокаційні шпагати, кадри голяка в снігу і крижаній купелі, а також скандальних романів Анастасія отримувала безліч критии і негативу на свою адресу, проте замість того, щоб прислухатися до турботливих порад шанувальників, просто вирішила більше їх не слухати.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.