Російські артисти почали активно підтримувати співачку MARUV, котра після довгих дискусій все ж не буде представляти нас на Євробаченні 2019 в Ізраїлі. Після Івана Дорна, який і сам збирає рештки репутації через спілкування у студії Юрія Дудя, підключилася й Наташа Корольова, яка хоч і українка, але живе в РФ.

В своєму Instagram Наташа Корольова зробила репост запису MARUV, де та розповіла, що так і не змогла домовитися з національною телекомпанією щодо ряду пунктів договору в разі поїздки на "Євробачення-2019". Дружина Тарзана описала те, що відбувається "обурливим, закликавши український народ "прокинутися".

Наташа Корольова
Наташа Корольова

На думку артистки, творчі люди не повинні страждати через дії "удавальників, злодіїв і брехунів"- кого саме має на увазі, не уточнила.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як відомо, організатори конкурсу розглядали можливість відправки на міжнародний конкурс групи KAZKA, яка зайняла в рамках Нацвідбору третє місце, оскільки стали другими солістки з Freedom Jazz теж не дали згоди на поїздку в Тель-Авів. Обидва гурти відмовилися, тому поки що не ясно, чи будемо ми взагалі брати участь.

Kazka, український гурт
Kazka, український гурт

Сама MARUV так прокоментувала ситуацію:

MARUV
MARUV

"Як раніше я говорила, відмова від концертів в Росії не був для нас принциповим. Основні розбіжності викликали інші пункти договору, які, якщо я підпишу, стають для мене кабальними. Я - громадянка України, плачу податки і щиро люблю Україну. Але не готова виступати з гаслами, перетворюючи своє перебування на конкурсі в промо-акції наших політиків. Я - музикант, а не бита на політичній арені. Я щиро дякую і ціную кожного, хто в мене вірив і голосував. І прошу вас прийняти цей факт і не йти на конфронтацію. Це даність сьогоднішнього дня. Я хочу дарувати свою творчість без цензури. Завтра я прокинуся з новими силами - перемагати і популяризувати свою музику в світі".

Дивіться: MARUV - Siren Song (Bang!) - Фінал Національного відбору на Євробачення-2019

Нагадаємо, Притула прокоментував Нацвідбір на Євробачення 2019.

Як повідомляв "Знай.ua", популярний український гурт KAZKA відмовився від участі в Євробаченні-2019. Також "Знай.ua" писав, що Руслана та Сердючка заплатили страшну ціну за славу після Євробачення.