Відома телеведуча Ольга Фреймут нещодавно вирішила поділилися із українками секретом вибору "правильного" чоловіка. Вона, як ми знаємо, вийшла свого часу заміж за продюсера одного з каналів Володимира Локотко. І хоча це вже не перші серйозні стосунки, та судячи з усього вона відчуває себе поруч із ним дуже щасливою.

Ольга Фреймут з чоловіком
Ольга Фреймут з чоловіком

Так от рецепт від Фреймут виявився простим, як все геніальне:

"Мене бояться слабкі духом чоловіки, не маючи певності в собі. В особистому житті я шукаю чоловіків свого рівня і тих, у кого я можу чогось навчитися. Краще бути однією, ніж тягнути на своїх плечах якого-небудь альфонса. Чоловік для мене повинен бути лідером, тому що я не феміністка. Зі мною зараз чоловік, у якого я вчуся. Його навіть можна вести на виставку чоловіків, мені здається", - зазначила ведуча.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Слід відзначити, що Ольга багато часу приділяє вихованню дітей. Старша донька Злата неймовірно схожа на зіркову маму, і навіть вже зробила перші кроки у сфері моди, чим Фреймут дуже пишається:

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

"Вихованням дітей займаємося разом з чоловіком. Більше нікому не довіряємо. Контролюємо все до деталей: чіткий режим, збалансоване меню, гардероб, книги та іграшки. Самі вкладаємо малечу спати і зустрічаємо усмішкою вранці; купаємо. А побут довіряємо няням", - радить вона.

Ольга Фреймут, екс-ведуча проекту "Ревізор"
Ольга Фреймут, екс-ведуча проекту "Ревізор"

Дивіться: Ольга Фреймут. Як поєднувати роботу та виховання трьох дітей

Нагадаємо, хітмейкер Іван Дорн після тривалого мовчання знову "виплив" у мережі, і традиційно – зі скандалом. Він відреагував на галас довкола Національного відбору на Євробачення-2019 та його переможниці, співачки MARUV.

Як повідомляв "Знай.ua", шанувальники переможниці Національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення-2019" Maruv, створили на сайті Сhange.org петицію з вимогою дозволити виконавиці виступати на цьому конкурсі. Також "Знай.ua" писав, Країна мрії Зеленського ожила в Кварталі 95.