Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість опублікувала нову фотографію, на якій з'явилася в абсолютно несподіваному образі.

"Життя було б дуже трагічним, якби не було таким кумедним. Дуже важливо просто не здаватися. Стівен Хокінг. І трохи іншої мене в об'єктиві", - підписала фото співачка.

Так, Седокова позувала в короткому топі, який підкреслив її декольте, латексному плащі і червоних колготках. Зірка однозначно полонила шанувальників у мережі. Однак фолловери також відзначили нову зачіску дівчини і порівняли її з Кім Кардашьян.

Варто відзначити, що на Седоковій була перука з коротким волоссям білого кольору. Незважаючи на це, зміни в образі красуні не залишилися непоміченими.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Анна Седокова похизувалася відкриттям власного креативного простору "LASTORY". Так, артистка розповіла, що поєднала бар, салон краси і магазин, а сама будівля знаходиться в самому центрі Москви. Втім, шанувальники тут же звернули увагу на розкішну попу Анни.

Нагадаємо, що Седокова поділилася з фанатами уривком вручення культової кінонагороди "Оскар", де статуетку за головну жіночу роль отримала Олівія Колман. Актриса розплакалася, вийшовши на сцену і вимовила неймовірно зворушливу промову, а Анна зізналася, що Олівія для неї - справжній приклад мотивації.

Як повідомляв портал Знай.uа, Седокова похизувалася дуже зворушливим фото з домашньою улюбленицею - маленьким песиком на ім'я Маруся. Артистка зізналася, що за цей кадр пообіцяла пухнастику котлетку і поцікавилася, кого ж більше люблять її шанувальники.

Також портал Знай.uа писав, що Седокова давала концерт у Ростові, де їй подарували дуже незвичайний подарунок. Так, артистка отримала від прихильниці величезну картину, на якій зображені сама виконавиця та її однорічний син Гектор, якого фанати просто обожнюють.