Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію в одязі власного бренду і розповіла про знижки на нього.

На фотографії, яка з'явилася в записі Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в стильному образі. На ній темно-бірюзова куртка, під якою видно білу водолазку. Однією рукою артистка тримається за край курточки, як би закутуючись, а другою вона накинула на голову капюшон. Волосся Насті розпущене і виглядає з-під капюшона, а на її обличчі легкий макіяж і млосний вираз.

У підписі до цього незвичайного фото Настя Каменських розповідає шанувальникам про знижки на одяг її бренду. "Люди, давайте вже нарешті скажемо «bye-bye winter» і зустрінемо теплу сонячну весну з новими великими цілями попереду. У нас з @nksport_for_you є супер-план: провести зиму з великими знижками до 60%, і зустріти весну вже в новій спортивній формі! Як вам ідея? Приступати до виконання можна прямо зараз! Посилання на акцію в шапці мого профілю", - написала Настя.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Деякі фани в захваті від можливості придбати улюблені товари зі знижкою, а інші просто обговорюють нове фото Насті. "Це фото гаряче, викличте пожежників", "Якби все було так просто", "Круто", "Ну просто божественна", "Бомбічне фото", "Чекаємо весну з нетерпінням", "Красуня, просто супер", "Дуже круто", "А де попа?", "Чекаємо весну", "Шикарна", "Ви принадність і красуня", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.