Відома російська співачка Валерія, яка є прихильницею неадекватної політики Володимира Путіна, прокоментувала ситуацію в Україні, зокрема скандал навколо Євробачення-2019. Крім цього, співачка, яка підтримала захоплення півострова, висловила свою думку щодо кандидата на посаду глави нашої держави Володимира Зеленського.

Щодо шоу-бізнесу в Україні, то на думку Валерії, на даний момент українські зірки знаходяться в заручниках нинішньої влади. Співачка переконана: "Мене просили прокоментувати ситуацію з кандидатами на участь у конкурсі Євробачення від України. Ясно одне: музику намагаються всіляко прив'язати до політики, фактично музикантів взяли в заручники нинішньої української влади і її правил. Страждають від цього прості люди".

Одночасно з цим проросійська співачка підкреслила, що проголосувала б на виборах за Зеленського, якби була громадянкою нашої країни: "Якщо б я була громадянкою України, то свій голос на президентських виборах однозначно віддала кандидату Володимиру Зеленському. Впевнена, що така розумна, розсудлива людина, не з чуток знайома з акторською професією, зможе зупинити це свавілля щодо артистів, музикантів, представників інших творчих професій на благо народу".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що двоє чоловіків шокували всіх заявою про те, що були жертвами домагань з боку Майкла Джексона. 36-річний Уейд Робсон заявив, що легендарний співак здійснював сексуальні дії над ним протягом 7 років: з 7-ї по 14-річний рік. Другий чоловік, 40-річний Джеймс Сейфчак, зізнався, що Джексон знущався над ним у період, коли йому було від 10 до 14 років.

Як повідомляв портал "Знай.uа": представник правління Національної громадської телерадіокомпанії Олександра Кольцова розповіла, яким чином у проросійського дуету ANNA MARIA вийшло потрапити на конкурс.

Також "Знай.uа" писав, що новий сезон популярної передачі "Розсміши коміка" стартує без звичного Зеленського, який зайнятий політичною кар'єрою Особистість нового ведучого на даний момент невідома, що стало причиною жвавого обговорення в мережі.