Відома українська співачка, солістка популярного гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала шанувальників новим знімком, на якому продемонструвала досить пікантний образ.

В соціальній мережі Instagram Надя показала незвичайну фотографію, на якій вона позує у зухвалому і навіть "бунтарському" образі. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить. Про це пише портал "Політека".

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому позує в стильному образі. Для яскравої фотосесії Надя Дорофєєва одягла коротенький світлий топ з цікавим принтом, який підкреслює пружні груди. Поверх цього топа Надя накинула бежеву курточку.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

На фотографії артистка витягла одну руку вперед з написом на долоньці: "DoDo Vlog". Волосся співачки розпущено й недбало укладене, на її обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру. Але навіть незважаючи на такий незвичайний образ, найбільше обговорень дісталося експерименту, який Надя анонсувала в новому влозі.

"Незабаром ви побачите останній випуск другого сезону DoDoVLOG. Я прийняла виклик підписників й провела експеримент. Скажу чесно, що сама не очікувала, що цей експеримент мене так здивує. Як думаєте, про що буде цей випуск? Тому, хто перший вгадає тему випуску – від мене подарунок. Чекайте результат у новому сезоні", — загадково написала Дорофєєва.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка, солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нагадаємо, Єгор Крід збирається відбити наречену у Тіматі: це тобі за Булаткіна.

Як повідомляв Знай.uа Дорофєєва в піджаку і спортивках заінтригувала участю в "Лізі Сміху".

Знай.uа писав, чоловік Дорофєєвої розцвів з першими променями сонця: Надюшин стиляга.

Дивіться інтерв'ю гурту "Время и Стекло" про сольні кар'єри: