Днями єдина жінка в команді Володимира Зеленського розкрила делікатні подробиці про свою роботу. Так в одному з інтерв'ю знаменитість розповіла журналістам про свою зарплату в найбільшій гумористичній компанії України.

Під час бесіди Олена Кравець не захотіла називати конкретні цифри. Тим більше, що її розмір гонорару постійно змінюється. Актриса поділилася, що зарплата "кварталівців" залежить від кількості концертів команди. Чим більше гумористи виступають на сцені, тим більше отримують грошей.

Олена Кравець уточнила, що отримує трохи більше середньої зарплати в Україні. Але цих грошей вистачає не завжди.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Скажімо так, мені достатньо для щастя, але хочеться більше", — підкреслила актриса.

Знаменитість також розповіла, за що саме отримує гроші у 95 Кварталі. Як виявилося, Володимир Зеленський цінує її, як актора, але не як автора. Жарти керівництво компанії Олени Кравець не оплачує. Незважаючи на це, шоувумен продовжує складати.

"Я пишу в стіл. Ніхто цього не читає. Іноді можу написати щось особисте в щоденник", зізналася актриса.

Олена Кравець також розповіла, як записано в трудовій книжці. Докумен свідчить, що вона працює "актрисою розмовного жанру". При цьому знаменитість не отримала акторську освіту.

Раніше повідомлялося, що головна актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець звернулася до українців з проханням про фінансову допомогу, але не для себе, а для лікування нашої землячки.

Їй терміново потрібна складна і дорога операція.

".. Я хочу звернутися до Вас за допомогою...Трапилася біда. Захворіла одна молода жінка", - розповіла Олена Кравець.

Вона розповіла про те, що необхідно допомогти Наталії Дочинець. Актриса відразу відгукнулася на прохання і звернулася до своїх фанатів і небайдужих людей. Кошти збираються на термінову операцію. До відео Олена Кравець додала фото і скани листування з Наталею і висновок лікарів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кравець із Квартал 95 здала всі козирі Зеленського.

Як повідомляв раніше Знай.іа Володимир Зеленський прокоментував свої стосунки з президентом-втікачем Віктором Януковичем.

Знай.іа писав про те, що Кравець з "Кварталу 95" записала тривожне звернення.