Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому позує в стильному образі. Для яскравої фотосесії Надя Дорофєєва одягла чорні лосини і джинсову кофту цікавого фасону. Надя сфотографована біля дзеркала таким чином, що шанувальники можуть розглянути зірку і спереду, і ззаду. Крім того, на фото крупним планом видно підкачану попу Дорофєєвої, яка в підсумку посварила фанатів.

Зазначимо, що волосся Надії зібране в недбалий хвостик на маківці, а на її очах величезні сонцезахисні окуляри. У підписі до фотографії Надя Дорофєєва заінтригувала прихильників новим блогом, а також призами. "Люди, скоро вийде DoDo VLOG, в якому я оголошу того, хто вгадав тему випуску. Найцікавіше, що з 2,833 ваших варіантів – є тільки 1 який ближче всього до правильного", - написала Надя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фанати засипають Надю компліментами за її стильний образ, а деякі почали вгадувати, що ж такого приготувала Надя в новому випуску свого влогу. Фанатам вже не терпиться дізнатися, що ж такого зробила Надя і про який експеримент йде мова. Однак багато коментарів дісталося обговоренню попи Дорофєєвої. Багатьом вона сподобалася, а деякі вважають такі фото вульгарними.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.