Відомий український співак Олег Винник розповів, як він хотів поїхати представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення".

Про це йдеться в сюжеті одного з телеканалів.

Зокрема, Вінник розповів, що мав бажання взяти участь у пісенному конкурсу, коли він проходив у Німеччині. Більше того на той момент у нього вже була готова навіть конкурсна пісня.

"Я написав пісню українсько-німецькою мовами. І, коли я запитав: "Як це все відбувається?", мені запропонували заплатити 600 тисяч чи то доларів, чи то євро. Для мене це, звичайно, були космічні гроші, і я не погодився на цю справу", - зізнався Олег.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після цього співак звернувся до свого колеги з Норвегії, який раніше був конкурсантом конкурсу, проте набагато раніше. Він і розповів українцеві, що витратив на конкурс кілька сотень доларів.

При цьому він додав, що зараз вартість поїздки на Євробачення дещо зменшилась, тому співак вже може собі це дозволити.

"Так що сьогодні є один плюс, що артист має заплатити приблизно десь 150 тисяч доларів. На сьогоднішній день я можу собі це дозволити і поїхати за 150 тисяч доларів виступити як обличчя України", - аргументував співак.

Разом з тим варто відзначити, що Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Так, на цей раз співак опублікував у своєму профілі відео, яким в черговий раз підігрів інтерес до його нової пісні "Роксолана". Раніше артист повідомляв, що в останній день зими – 28 лютого – він презентує кліп на цю пісню, і він зробив це. Також артист повідомив, що вже готує новий тур під назвою "Роксолана".

На своїй сторінці в соціальній мережі Олег Винник опублікував відео, яке є фрагментом нового кліпу на пісню "Роксолана", яку артист презентував напередодні. У ролику з'явився сам Олег Винник, а також дві народні артистки Ольга Сумська і Ада Роговцева. Крім того, є й інші актори, які грають поганих господарів і скромних служниць. Одним словом, цим кліпом Олег Винник звертає увагу суспільства на українських "Роксолан" – жінок, які їдуть за кордон в пошуках кращої долі.

Нагадаємо, Вінника помітили в громадському транспорті з молодою красунею.

Як повідомляв "Знай.ua", Винник розігрів вовчиць новим тизером на пісню "Роксолана".

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський та Кошовий запроторили Винника до СІЗО.

Олег Винник — Роксолана