Як відомо, до прем'єри кліпу Олега Винника на драматичну пісню «Роксолана» залишилися лічені дні. Так, численні шанувальниці співака побачать кліп вже 28 лютого. А поки що артист підігріває цікавість вовчиць у своїх соціальних мережах і ділиться анонсами нової відеороботи.

Зараз на офіційних сторінках Винника в Instagram і Facebook можна побачити опубліковані кадри з бекстейджа зйомок, в яких взяли участь такі відомі актриси, як Ольга Сумська і Ада Роговцева.

Олег Винник

Більш того, у понеділок, 25 лютого, на YouTube-каналі виконавця з'явився офіційний тізер. Шанувальники Винника припустили, що його майбутній кліп більше схожий на фільм. Всі з нетерпінням чекають на прем'єру.

"Ми в напруженому очікуванні, схоже замість кліпу побачимо фільм, наповнений почуттями і емоціями", "З такими жінками, як Ада Роговцева і Ольга Сумська, кліп як справжній фільм виглядає, це СИЛЬНО", "Впевнена, кліп на пісню "Роксолана" буде прорив", "Чекаємо. Кращий з Кращими)))", "Переглянула відео, аж до мурашок. Відчуваю, кліп буде зі сльозами", - коментують тизер передплатники.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Уточнюється, що реліз кліпу «Роксолана» відбудеться 28 лютого на телеканалі М1 і офіційному YouTube-каналі артиста.

Нагадаємо, що Олег Винник опублікував у своєму профілі фотографію, якою в черговий раз нагадав про презентацію його нової пісні "Роксолана". Він постав на огляд публіки в стильному образі, в компанії народної артистки України Ольги Сумської. Сумська відома своєю роллю Роксолани.

Як повідомляв портал Знай.uа, нещодавно фанатки Олега Винника почали бити на сполох - він майже місяць не викладав ні одного фото в своєму Instagram. До цього інциденту він раз на кілька днів радував своїх шанувальниць новими фото та відео.

Також портал Знай.uа писав, що популярні гумористи зі студії "Квартал-95" Євген Кошовий та Володимир Зеленський показали смішне відео, в якому зіграли пародію на знаменитого українського виконавця Олега Винника.