Українська співачка і модель Даша Астаф'єва, розповіла про еротичну сцену з Олею Поляковою у другій частині секс-комедії "Свінгери".

Про це йдеться в сюжеті одного з телеканалів.

Відомо, що у ході спільної сцени артистки опиняються в одному ліжку та починають пристрасно цілуватись.

"Для мене це не перший досвід", - зізнається Даша.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім того Астаф'єва розповіла, що атмосфера на знімальному майданчику була дуже неординарна та цікава. Адже у фільмі безліч еротичних сцен.

"Всі були збуджені. Я знаю, тому що там було декілька моїх друзів, які після цього розповідали: "Я не міг зійти з місця, тому що було видно, що я збуджений"", - зауважила артистка.

Разом з тим варто варто відзначити, що популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася прем'єрою еротичної комедії "Свінгери-2", яка вийде на екрани вже 1 березня. Так, артистка побувала на шоу "Без паніки", де розповіла, як ставиться до порно.

"Без паніки, новина 18+. Хто пропустив, підніміть собі настрій 😂 ", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Порно у шкільну програму 😂😂, фу!", "Оля, ти просто БАгіня, захоплююся тобою 🤭🤣😘", "Я не думав шо таки ви настільки вульгарні,Олечко", "Чудова👍👍👍 Захоплююся Вами💓💓", "Жінка агонь🔥🔥🔥".

Крім того варто відзначити, що популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість позувала у розкішній сукні, прикрашеній паєтками на прем'єрі гумористичної комедії "Свінгери-2", де зіграла одну з головних ролей. Так, артистка поскаржилася, що у неї немає ні одного гарного фото з червоної доріжки і звинуватила у всьому фотографів.

"Мені здалося, що всі фотографи вчора були "як чіп" і з прем'єри жодної нормальної фото)))? ", - засмутилася Астаф'єва. Фолловери почали комментувати: "Яке плаття гарне.Казка.", "Так, можливо і в "чіп" 😂😂😂 але зате яка талія👍👌😘", "Таким фотографам окреме місце в пеклі =)", "Дашенька, ви чудова!!! ... і навіть п'яними очима фотографів 😅 виглядаєте шикарно!!!🔥🔥🔥 Обожнюю 😍", "Сп'янілі твоєю красою!"

Нагадаємо, Полякова заінтригувала романом з DZIDZIO.

Як повідомляв "Знай.ua", Полякова на прем'єрі "Свінгери-2" показала нового чоловіка.

Також "Знай.ua" писав, що Полякова вигуляла нового чоловіка на прем'єрі "Свінгери-2".

Свінгери 2 / Офіційний трейлер