Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, від якої захоплює дух.

На фотографії, яка з'явилася в записі Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в сексуальному образі. На ній відверте чорне боді, поверх якого Настя накинула блискучу накидку, яка, втім, спала з плечей. На ногах співачки масивні чорні черевики. Каменських млосно дивиться в камеру, її пишне кучеряве волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж.

Настя Каменських не підписала свою сексуальну фотографію, а геолокація свідчить про те, що вона була зроблена в Києві. Однак, це вже не перше подібне фото, раніше співачка вже викладала знімки у нижній білизні і коротенькій спідниці. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Деякі фани в захваті від сміливого образу своїй улюбленці, а інші вважають, що Насті треба бути скромнішою.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Чарівна!", "Як завжди прекрасна", "Кохання всього життя", "Настя, ти нереально красива і талановита", "Люблю тебе дуже сильно", "Королева", "Дуже красива", "Красуня!", "Неймовірна. Дуже естетичне фото вийшло", "Настя без лестощів, ти справді диво", "Які довгі ніжки", "Сексуальна", "Ви шикарні", "Заздрю Потапу", "Ви дуже красива і талановита дівчина", "Гарненька. Фото нарешті норм, а то одну попу постиш", "Так, Настуся дівчина класна, немає питань! Але набридло скрізь тулить попу як у Кім, скільки можна", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.