Керівник Театру кішок Юрій Куклачов закликав людей підкорятися своїм домашнім вихованцям. З такою заявою артист виступив 1 березня. Нагадаємо, цей день по всьому світі відзначався День кішок. За словами Куклачова, самі кішки нікому підкорятися ніколи не будуть ні за яких обставин.

"Кішка дресурі не піддається, вже я це точно знаю. Вона нікому не підкоряється, якщо хочете у ній знайти друга — ви підкоритеся їй, і тоді ви отримаєте вірну і віддану тварину", — сказав Куклачов.

Юрій Куклачов також порадив пестити котячих кожну вільну хвилину. За його словами, ці істоти володіють дивовижною властивістю рятувати людину від негативної енергії.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Не треба рахувати, скільки разів гладити кішку, — кожну вільну хвилину, якщо є можливість — пограй з кішкою. Вона відволікає від турбот, від суєти, і кішка володіє величезною лікувальною властивістю - витягати негативну енергетику, яка потрапила в людський організм", - підкреслив Куклачов.

Раніше ми писали, що дослідники провели опитування 7000 респондентів у віці 12-70 років, по всій території України.

Результати показали, що в цілому по Україні 48% респондентів заводять кішок, а 44% - собак.

Це співвідношення змінюється в залежності від розміру населеного пункту: якщо в сільській місцевості собак більше ніж котів - 75 і 70% відповідно, то в містах з населенням від 50 до 500 000 - собак мають тільки 27% жителів, а котів - вже 35%.

Дослідники також проаналізували залежить наявність кота або собаки від віку людини.

Результати показали, що найбільший відсоток собак і кішок у людей у віці 12-14 років (60%), а найменше їх у людей у віці близько 30 років.

Собаки і кішки користуються однаковою популярністю у чоловіків (45%), а у жінок коти кілька популярнішим собак. Серед них котів мають 50% опитаних, а собак - 43%.

Нагадаємо, кошка з рідкісною генетичною патологією закохала в себе людство. В її очах можна потонути назавжди.

Як повідомляв портал "Знай.uа" навіть самий страшний кіт у світі розчулює людство. Пухнастик зібрав більше 100 тисяч шанувальників, мережі не можуть намилуватися.

"Знай.uа" писав, дуже дебела кішка втомилася від поневіряння й шукає господарів. Вона трохи сварлива, але з втратою ваги і наданням будинку все може змінитися.