Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася спільним знімком з донькою Аріною, яку на досить довгий час відправила з розкішного особняка погостювати у батька Ігоря Вдовіна, поки сама артистка налагоджувала своє особисте життя. Так, Анастасія зізналася, що найцінніше для неї - це сім'я.

"найцінніше для мене – сім'я. Моя мама і Аріша. Вихідні сьогодні пройшли саме в родинному колі. З моєю донечкою ♥️ У мене підростає дуже розумна і добра дочка, чуйна і мудра, вона багато чого розуміє, в чому розбирається. Так пишаюся нею і дорожу дружбою і нашими близькими материнськими і сімейними стосунками. Будь щаслива, моє серце, моя золота дівчинка, моя душа.😊 ", - поділилася эмоцими Волочкова. За 13 годин кадр набрав понад 14 тис. лайків, однак фолловери не змогли поділиться думками з приводу кадру, адже хитра балерина приховала коментарі. Варто відзначити, що Анастасія наражалася на масу критики через провокаційні кадри: то у сніг голяка впаде, то заінтригує романом з Микитою Джигурдою, то пірне в крижану купіль або ж сяде на фірмовий шпагат де тільки можна.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.