Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість нещодавно повернулася з відпочинку в сонячному Дубай, проте вже встигла виставити кілька кадрів з Києва. Так, артистка порівняла маленьку дочку Лауру зі своєю мамою, показавши чорно-білий дитячий знімок бабусі.

"Моя мама :)))) мені здається неймовірна схожість з Лаурою 😱 А вам ?", - поцікавилася Камінська. Фолловери залишилися в захваті: "Таааак,Лауррааааа😱🤗Клас😍Не знаю мене не перестає дивувати генетика 🧬,це так зворушливо ❤️❤️❤️❤️", "Дуже схожі Лаура і мама!!!", "Одне обличчя! Схожість 99,9% як на мене))", "Копія.. вираз очей...брови! Дуже схожі!", "Так і є, схожа на бабусю.👍👍👍".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.