Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська частенько ділиться з фолловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська велика любителька селфі, але є в її записі і постановочні та професійні фотографії. Так, цього разу артистка опублікувала саме таке постановочне фото.

На знімку, який з'явився в записі Слави, вона позує на гірськолижному курорті в польському Hotel Arłamów. Камінська вбралася у витончене червоне плаття середньої довжини з пікантним вирізом на грудях. Свій образ співачка доповнила чорним піджаком і аксесуарами. Волосся Слави розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на її обличчі яскравий макіяж з акцентом на губи, які вона нафарбувала червоною помадою.

Камінська зображена біля зеленого куща, хоча і знаходиться на засніженому гірськолижному курорті. Артистка не підписала фотографію, але залишила кілька хештегів. Фанати зірки в захваті від її пристрасного і одночасно чуттєвого образу. Шанувальники засипають Славу компліментами в коментарях.

"Красуня", "Найяскравіша зірочка", "Шикарна", "Слава, так класно, що Ви з гумором розважаєтесь", "О, давно Слави не було біля куща, прямо скучили. Як завжди – на висоті і Слава, і кущ", "Богиня", "Давненько не було рубрики «Слава біля куща»", "А кущ так підріс за останній час", "Шикарна дівчина", "Розумна, талановита, красива, сексуальна, з почуттям гумору, прекрасна дружина і мама, і все це в одній шикарній Lady in Red", "Дуже красива", "Ну прям картина маслом. Є дівчинка з яблуками, так і Слава біля куща", "Ой яка краса", "Обожнюю "Славу біля куща", сама не знаю, чому", "Слава, ти бомба секс", "Лялька, але, красива", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.