Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram дуже незвичайним селфі. Так, знаменитість позувала з гарним макіяжем і кучерями, швидше за все, беручи участь у фотосесії. Артистка зізналася, що потрібно любити понеділки.

"Якщо любити понеділки, то можна прямо з ранку виглядати нарядно😏 ", -поділилася порадою Камінська. Фолловери ж не змогли пройти повз: "Не понеділок прикрашає людину, а людина понеділок .", "Дуже красиво✨", "Супер мейк😍🤩👍", "Дуже дуже красива😍😍😍😍", "Очііі!!! Бомбезні!", "Не впізнала😎", "Вау ну сексі!!!", "Красивий мейк...".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.