Співачка Юлія Чичеріна вибухнула лайкою на адресу Марка Цукерберга після того, як її аккаунт в Facebook заблокували, а також вилучили деякі пости в Instagram.

Вона відома своїми проросійськими поглядами, а також нерідко відвідує Донбас з концертами, після чого викладає в соцмережах пости про ситуацію на Україні. З цієї причини її заблокували і пояснили, що такі "ворожі вислови або символи" суперечать політиці компанії.

Юлія Чичеріна

Під її постом, який присвячений виборам в Україні, кажуть, що її ворожу публікацію видалили через протиріччя з правилами, а також попередили, що повторні порушення спричинять блокування облікового запису.

З цієї причини у Чичеріної стався напад, і вона звинуватила Цукерберга в тому, що він "продав фашистську соцмережу ЦРУшникам", а також заявила, що йому ночами будуть снитися кошмари.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Юлія Чичеріна

В російській соцмережі співачка написала гнівний коментар: "Просто знайте: ФБ це психічна зброя розвідки США. На його рахунку вже кілька революцій і безліч смертей. Марк Цукерберг підбурює росіян з українцями, він найняв у російськомовний сегмент ФБ свідомих укрів ненависників всього російського, як в 45 м американці найняли фашистських злочинців бандерівців на роботу з боротьби з комунізмом, так і зараз нащадки поліцаїв працюють модераторами, постійно блокують сторінки соціально значущих особистостей таких, як Юнна Моріц, Дмитро Стешин, Едуард Багіров, Захар Прилепін і багатьох багатьох інших з поглядами, які відрізняються від укронеофашистських, і всіляко підтримують будь-які прояви русофобії, справедливості в російськомовному ФБ повинні бути модератори з повагою відносяться до у найбільшої в світі ядерної держави, а не її закляті вороги.

P. S. ей Цукергамбургер відкривай мій аккаунт поки я тебе не з'їла-останнє попередження".

Юлія Чичеріна

На завершення Чичеріна порівняла Цукерберга з Гітлером і заявила, що "мученицьки убитий Мауммар Каддафі не буде давати тобі спокою в твоїх нічних кошмарах".

Звісно, Цукерберг на весь цей бред не відреагував.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Бекхем порадував своїх фанатів знімком, на якому він позує пам'ятнику собі в честь 20-річчя в спорті.

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярний американський вокаліст Кіт Флінт покінчив з собою в минулі вихідні.

Також "Знай.uа" писав, що Володимир Зеленський у новому відео пригадав слова Скрябіна про те, що загиблих героїв не можна забувати.