Відомий український телеведучий Сергій Притула активно веде свою сторінку у Facebok. Так, він розповів, що разом з дружиною відвідав Данію.

Відповідний допис Притула опублікував на особистій сторінці у соцмережі.

"А що ж у вас так з погодою не склалося на мальовничій копенгагенщині?!! Змокли під дощем і замерзли, як цуцики! Але щасливим песенятам погода не перешкода;)))!!! Красиво. Атмосферно. Спокійно. Рай для велосипедистів. І, як не дивно, дуже смачно (особливо не сподівався). В Данії вперше, але гарантовано повернуся колись влітку. І з дітьми!" - написав ведучий.

А що ж у вас так з погодою не склалося на мальовничій копенгагенщині?!! Змокли під дощем і замерзли, як цуцики! Але...

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Maandag 4 maart 2019

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомо, що Сергій Притула побував у найбільшому місті Данії, яке є столицею країни - Копенгагені. Там від пробуде ще один день.

Притула також зазначив, що шукає у столиці Данії україномовго гіда "без вати в голові". Можливо, пізніше він відвідає місто Мальме, що у Швеції.

Раніше відомий український шоумен і комік Сергій Притула розповів дивовижну історію про жителя міста Коломия, який пожертвував українській армії величезну кількість грошей. Відповідна публікація з'явилася на офіційній сторінці в Facebook Сергія.

"Пише мені в особисті повідомлення хлопець, мовляв, так і так, хочу дати грошей на армію. Відписую щось типу "чувак — ти красава, кинь на карту". Він пише, що сума велика, стрьомно через банк, треба при особистій зустрічі. А я на той момент мав вже неодноразово практику, коли люди мене кликали на особисту зустріч, я гнав кудись, витрачав на туди/сюди годину часу, ще півгодини на каву з тим, хто запрошував, обов'язково селфі і отримував 1000 гривень", - почав розповідь Притула.

Сергій Притула
Сергій Притула

За його словами, на той момент він відмовився від зустрічі через брак часу, але через якийсь час приїхав по роботі в Коломию. Сергій зустрівся з хлопцем, і той передав йому на потреби армії 40 тисяч доларів.

Нагадаємо, що емоційний пост Притули зачепив користувачів мережі: в мене опускаються руки, журба.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Зеленський оголосив мир з Притулою: тролить мене, бо ще маленький.

Також "Знай.uа" писав, що Притула жорстко опустив Скрипіна після скандалу з ANNA MARIA.