Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз співак опублікував у своєму профілі нове фото, на якому показав шанувальникам подарунок, який йому, мабуть, піднесли після чергового виступу.

На фотографії, яка з'явилася в записі народного улюбленця, він постав на огляд публіки у вельми оригінальному образі. Олег Винник позує на камеру з тортом у руках. Але це не простий тортик, а справжній витвір кондитерського мистецтва – він виконаний у вигляді принцеси в блакитному платтячку. Артист не стримує задоволеної посмішки, мабуть, солодкий презент, ще й такий оригінальний, припав до смаку співакові. Зазначимо, що перед камерою Винник з'явився в чорній кофті на блискавці, з розпущеним волоссям і з сережкою в вусі.

У підписі до фотографії Олег Винник написав: "Чуйна ніжна і така… смачна". Ймовірно, він мав на увазі принцесу на торті, але хто знає, може артист написав про когось іншого. Шанувальники, звичайно, не залишилися байдужі до нової публікації свого кумира, і почали засипати його компліментами, побажаннями і зізнаннями в коханні.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Цікаво звідки почали їсти. Я б почала з голови", "Дуже гарний", "Красива, просто витвір мистецтва. Олег, смачного", "Дуже гарне фото, Ви просто супер", "Фоточка супер!", "Приємного апетиту!", "Тортик супер. Приємного апетиту", "Ласунка", "Дуже гарний торт, але Олег ще красивіший", "Ви найсвітліша людина на землі. Ви прекрасна людина, і зовні, і внутрішньо", "Хто ж Вам подарував таку красу?", "Олег, ви красунчик", "Дякую вам за вашу творчість, я вас дуже люблю", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Олег Винник похвалився пікантним рекордом з тисячами вовчиць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник втілив мрію маленької українки з важкою долею.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винника засікли з таємничою незнайомкою.