Срібний призер "Голосу країни" 3 сезон – Отар Немсадзе – переміг у грузинському національному відборі, гарантувавши собі квиток до Тель-Авіва на Євробачення 2019. Ото представить Грузії з піснею "Sul tsin iare", що в перекладі означає "Вперед". Користувачі в соціальних мережах активно коментують вибір Грузії: "Поки найкраща балада з представлених, і артист дуже чіпляє", " неймовірно приголомшливий колоритний голос".

Безперечно, є і ті, хто дуже незадоволений таким вибором: "Ну норм заявочки...Поки Лазарєву достатньо вийти і просто постояти щоб виграти...", " Двоякі почуття. аранжування пісні, ніби рання творчість Вахтанга Кікабідзе", " та що ж таке...вони змовились, чи що? Ну хрень якась. Що не пісня, то страждання, втрата втрат якась", " Грузія своїм традиціям не зраджує, як завжди гівно. Молодці!"," Грузія зразка 2015 і 2016, будь ласка, повернися!", "Про біль, про втрати, про смерть вся характеристика цього євро. Походу і Лазарєв буде з таким же посилом. "- пишуть єврофани.

Національний відбір у Грузії проходив у форматі шоу "Idol", в якому приймало участь 10 конкурсантів.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Грузія не брала приклад з України і рішення про те, хто поїде представляти країну на міжнародному пісенному конкурсі, приймали виключно глядачі.

Отар Немсадзе

Ото Немсадзе приймав участь у "Голосі країни" у 2013 році, тоді він повернув всі крісла суддів з піснею Ніни Сімон Feeling Good. У підсумку, грузин вибрав команду Святослава Вакарчука, з яким і виборов підсумкове друге місце в конкурсі.

Святослав Вакарчук

Нагадаємо, що СТБ відмовився проводити Нацвідбір на Євробачення після ситуації з Марув. Такою була жорстка відповідь каналу на перемогу співачки.

Знай.ua писав, що для виконавця Потапа конкурс Євробачення "помер". Співак заступився за Maruv і присвятив їй пісню.

Раніше Знай.ua повідомляв про те, які суми змусили Maruv відмовитися від Батьківщини: названі гонорари виконавиці в Росії. Адже вона практично не вилазить з радіостанцій Росії і виступає на незліченній кількості корпоративів.