Тіна Кароль зачарувала шанувальників спокусливим вбранням. На офіційній сторінці в Instagram українська красуня виклала фото, яке буквально вбило всіх наповал.

Артистка вирішила привітати главу її фан-клубу "Фантіни" з Днем народження, але всіх набагато більше зацікавило її вбрання. Супервідверта сукня прикувала до себе погляд шанувальників. Наряд ніжно-бежевого кольору продемонстрував всі принади Кароль: глибоке декольте підкреслило груди, а прозора спідниця повністю показала ніжки.

"Сьогодні День народження у голови мого фан-клубу Фантіни. Дорога Даша, дякую вам за відданість! Ти об'єднала ціле покоління у ФанТіну, ти створила велику, дружну, віддану сім'ю прихильників по всьому світу! Ти харизматичний і справжній лідер, ти ведеш стількох людей за собою! Нехай і твій особистий шлях буде теж сповнений любові, гармонії і всіх благ. Спасибі за все. Ти мій ангел-хоронитель!" – підписала знімок Тіна.

Більшість фанатів написало Кароль слова захоплення в коментарях.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

"Жінка одягається рівно на стільки, на скільки в даний момент зашкалює її настрій, емоція. Тіна експериментує, хоче вразити публіку не тільки голосом, і це нормально для артиста. Вчіться бути різними, і захоплювати оточуючих", "Тіна я тебе люблю", "So beautiful...", "❤️ Супер", "Тіна ти як завжди красива", "Красуні".

Інші ж висловили своє невдоволення і порадили Тіні зосередитися на творчості, а не на відвертих вбраннях.

"Ганьба вже не знаєте що оголити а сенс?", "це вже на межі ексгибиционізму , проблеми з психікою", "Тіночка!!! )) Люблю Вас дуже!!! Тільки не роздягайтеся!!!!!! Прошу Вас!!!!!", "Сексуальність — це, те що неможливо сховати… а не те, що деякі намагаються старанно показати", "Навіщо ж так одягатися ? Можна вже було голою вийти ... Я дивуюся ...".

Нагадаємо, Лорак показала заміну Мурату.

Раніше Знай.uа повідомляв, Потап забув про Каменських і припав до ніг молоденької співачки.

Також Знай.uа писав, Лорак показала, як музика "об'єднує" її з Лепсом, Галкіним і Реввой.