В Англії помер перший бас-гітарист культової британської групи Queen Майк Гроуз.

Про сумну подію повідомив барабанщик Queen Роджер Тейлор на сторінці у Facebook.

"Так сумно дізнаватися про мого старого друга Майка Гроуз, (гру) якого я вперше почув у групі під назвою The Individuals, коли ми ще навчалися в школі. Він завжди звучав круто. Спочивай з миром", - повідомив Роджер Тейлор в середу в Facebook

Музикант помер 6 березня. Про причини смерті не повідомляється. Тейлор написав, що знайомий з гітаристом зі школи і вперше почув його в групі під назвою The Individuals, повідомляє Politeka.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Відзначається, що Майкл Гроуз почав грати в Queen з 1970 року але грав в колективі всього кілька місяців, як і два інших басиста - Баррі Мітчелл і Даг Боги. Він грав до того як в Queen прийшов Джон Дікон.

На його вихід з гурту вплинули розходження між Фреді Меркурі і Тейлором.

Дата його народження також не згадується в історії музичної індустрії. За різними даними біографів групи, в 1970 році, коли Гроуз став грати в Queen, йому було близько 22 років.

Нагадаємо, лідер культового гурту Queen Фредді Мерк'юрі помер 24 листопада 1991 року. Раніше ми розповідали, ким був Фредді Мерк'юрі, король вечірок з душею генія.

Як повідомляв портал Знай.ua пісня легендарного гурту Queen стала суперхітом століття

Також Знай.ua писав, творці "Богемної рапсодії" розкрили головний секрет "реінкарнації" Queen.