Російська скандальна балерина Анастасія Волочкова прокоментувала свій виклик на допит у справі вбитого 10 років тому бізнесмена.

В Росії відновили розслідування гучної справи про вбивство російсько-ізраїльського бізнесмена Шабтей фон Калмановича. У 2009 році його розстріляли в центрі Москви в автомобілі.

Вважається, що він за життя був причетний до якихось кримінальних структур. 10 років тому слідчий комітет РФ через відсутність доказів і свідків призупинив розслідування.

А нещодавно стало відомо, що розслідування знову відновлено і на дачу показань викликають російських зірок.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Як повідомив Telegram-канал Baza, на допит у справі про смерть Калмановича викликано багато представників російського шоу-бізнесу, в числі яких опинилися Ксенія Собчак, Федір Бондарчук, Андрій Малахов, Олександр Масляков, Олександр Буйнов, Геннадій Хазанов, Влад Сташевський, а також скандальновідома Анастасія Волочкова.

Зазначається, що Шабтай Калманович крім усього іншого, організовував концерти артистів та спонсорував просування зірок російської естради. До числа цих знаменитостей зараховували і Ксенію Собчак, і Земфіру, і Анастасію Волочкову, і нібито саме їх і будуть викликати для допиту.

Тим часом балерина і світська левиця поспішила цю інформацію спростувати. Про це вона написала вна своїй сторінці в Instagram.

Російська прима з повною упевненістю заявляє, що в цій справі вона повністю чиста і абсолютно невинна, її навіть на допит ніхто не викликав. Волочкова заперечує причетність до смерті "авторитетного" бізнесмена, підкреслюючи той факт, що була з ним ледь знайома - вони з Калмановіч всього лише бачилися в ресторані біля її будинку.

"Ніхто мене нікуди не викликав у справі Калмановича, тому і говорити щось мені нічого. Знайомі не були, перетнулися випадково в ресторані біля мого будинку. Усе. Додати нічого", - таким чином, балерина відповіла на дзвінки від журналістів, які просять її прокоментувати цю "темну" справу.

"Це той випадок, що хочу, але не можу. Хочу вам допомогти. Але не можу цього зробити, сказати годі й додати теж", - заявила Волочкова.

Нагадаємо, Волочкова і Джигуда спаплюжили дитячу казку: скандальна балерина похвалилася дуже дивним уривком з п'єси "Червоненька квіточка", переробивши її на вульгарний лад

Як повідомляв портал Знай.ua Волочкова зганьбилася вертикальним шпагатом

Також Знай.ua писав, Волочкова показала дивний уривок репетиції