Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Так, цього разу Настя вирішила показати черговий шпагат, але тепер вже вертикальним.

На фотографії, яку Волочкова опублікувала в мережі, вона позує в компанії свого друга і сусіда Микити Джигурди. І це фото могло б бути милим, тільки от Настя трохи зіпсувала "милоту", закинувши ногу на плече Джигурди, хоча, може здатися, що вона закинула ногу йому на голову. У підписі до фотографії Волочкова обурилася тому, що всі вітають один одного з приходом весни.

"Люди добрі, як ви? Послухайте. Всі поголовно пишуть привітання з першим днем весни... Ну що, свят не вистачає? Або приводів нагадати про себе, мабуть. Яка весна? Визирніть на вулицю. Я зі свого будинку поїхала в місто... Бруд, сльота, калюжі, пробки, злі обличчя водіїв і облитих калюжами перехожих. Весна прийшла. Є з чим вітати. Ну нерозумно ж прив'язуватися до календаря. А у нас з Микитою @instadzhigurda (БЕЗ ПРИВ'ЯЗКИ ДО ПЕРШОГО ДНЯ ТИПУ ВЕСНИ), була чудова фотосесія з мега фотографом міжнародного класу Оленою @studio_lenina555. Так позитивно було! Чекайте результатів! Якщо перегорне, там на фото і дочка Олени – Алла. Але їх як дві сестри можна представляти. Такі красиві і молоді! Розговорилися в кулуарах після сесії і погодилися з тим, що молодість – це доброта, світло душі і сексуальності! Снігові пластівці летять в скло мого майбаха. І вас зі святом весни всіх. З першим днем", - написала Настя.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Варто відзначити, що нещодавно Настя відключила можливість коментування своїх публікацій, що дуже засмутило її фанатів. Так що фолловери не змогли висловити свою думку з приводу Настиних рогаток. Відзначимо також, що напередодні балерина вже написала довгий пост про те, що змусило її прибрати коментарі.

Нагадаємо, Волочкова перегрілася на Мальдівах і сіла голою попою в сніг.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.