Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість випустила кліп на пісню "Попа, як у Кім" і поділилася першими успіхами. Так, ролик вже встиг зібрати цілих 10 мільйонів переглядів на аккаунті Youtube.

"Chin-chin 🥂 З моменту виходу кліпу #ПОПАКАУКИМ минуло всього кілька тижнів, а вже 10 млн переглядів 🥰 Спасибі ♥️ Я піднімаю цей келих ігристого за моїх слухачів, які завжди поруч 🔥", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Розумничка, захоплююся)))", "Жінка, яка п'є", "Настя красива,розкішна Дівчина з властивим тільки їй шармом...і також дуже харизматична,ефектна,яскрава,артистична співачка!!!", "Ти дуже гарна😍💕", "Мої вітання 🎊".

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.