Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно співачка відправилася на відпочинок в сонячний Дубай разом з новонародженим сином Михайлом. Так, артистка побувала на верхньому поверсі Бурдж-Халіфа, але поділилася сумною новиною: виявляється, Регіна розминулася з актором Уіллом Смітом, який був там двома годинами раніше.

"#Дубай
Можна з'їздити на #BurjKhalifa@Atthetopburjkhalifa
до Речі, я ридала крокодилячими сльозами , тк вчора розминулася із Will Smith 😢адже Він теж був на 148му поверсі хварочосууу, але на пару годин раніше. #WillВЕРНИСЬ", - засмутилася Тодоренко. Фолловери взялися коментувати, чомусь розкритикувавши плаття і кросівки: "Кроси жах, та і постановка ніг не дуже😅🤣😂", "Ну не зрозумію цю моду сукні з кросівками, зате зручно.", "Картинка була б ідеальною, якщо б не кросівки, а щось більш жіночне😍😍😍 якщо підбор поки ще не комфортно, то хоча б балетки, але не кросівки", "Чорт забиирай, не зрозумію🤔 це мода така щоб плаття або в сарафані, але зате в "пік" кросівках? Чи є свої нюанси?".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.