Розкішна актриса та топ-модель італійського походження Моніка Беллуччі завела новий роман з молодим художником. Про відносини 54-річної Моніки і 36-річного Ніколаса Лефера вже давно гуде весь світ, але раніше зловити їх у кадр вдавалося тільки папараці, а тепер закохані разом вийшли в світ. Вони ніжно трималися за руки і не соромлячись демонстрували свої почуття на публіку.

54-річна кінозірка, яка намагається не поширюватися на тему особистого життя, відвідала показ Chanel, напередодні відбувся в рамках паризького Тижня моди.

Беллуччі і її супутник зайняли місця в перших рядах грандіозного фешн-шоу, в ході якого була представлена остання колекція Карла Лагерфельда.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше зоряна пара не з'являлася разом на публіці, проте в одному з інтерв'ю актриса підтвердила, що складається у відносинах:

«Я вже довгий час зустрічаюся з одним чоловіком. У нас все добре. Мені складно давати характеристику нашим відносинам, тому що я не можу запропонувати чоловікові стабільну і нормальну структуровану повсякденне життя. В своєму житті я не могла запропонувати цього нікому, крім своїх дітей. І як вимагати від іншої людини того, що сам не можеш йому дати? Людина, з яким в даний момент я поділяю своє життя, працює в іншій сфері, але він, так само, як і я, часто подорожує. І його темп життя дозволяє зрозуміти мій».

Також, раніше ми писали, що розкішна Моніка Белуччі втерла всім ніс на тижні моди в Парижі.

Також ми писали, що відома голлівудська актриса і топ-модель італійського походження Моніка Белуччі засмутила своїх фанатів неналежним зовнішнім виглядом. Шанувальникам не сподобався наряд і макіяж зірки з якими вона прийшла на червону доріжку кінопремії "Сезар".

Нагадаємо, 54-річна культова актриса і секс-символ Моніка Белуччі після важкого розлучення з Венсаном Касселем, довгий час не афішувала своє особисте життя. Проте минуло вже чимало часу і ЗМІ вдалося дізнатися нового обранця знаменитості.

Як повідомляв "Знай.uа" відома українська співачка, солістка групи "Час і Скло" Надя Дорофєєва порадувала фанатівв Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість прийняла участь у спільній фотосесії з репером і продюсером Потапом, рекламуючи речі популярних брендів.