Зірка фільму "Аквамен" розповів про стрес, який йому довелося пережити. На борту літака, в якому летів Джейсон Момоа, сталося загоряння, тому пілот був змушений здійснити аварійну посадку.

Про надзвичайну ситуацію голлівудський актор розповів на своїй сторінці в Instagram. Джейсон Момоа опублікував Insta-stories відео з аеропорту, де показав той самий літак, пілот якого здійснив аварійну посадку.

Зірка "Аквамена" розповів, що разом з друзями летів в місто Фінікс у штаті Аризона. Однак пілот повідомив про можливе загоряння на борту літака і здійснив посадку в Палм-Спрінгс, що в Каліфорнії. На місце події одразу прибув наряд поліції і пожежників. Після тривалого обстеження вони повідомили, що тривога була помилковою.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомлялося, що творці "Аквамена" Джеймс Ван і Пітер Сафран вирішили зняти спін-офф фільму.

"Режисер Джеймс Ван і продюсер Пітер Сафран вже почали роботу над спін-оффом стрічки "Аквамен", - йдеться в повідомленні.

The Trench - така назва буде у нового фільму, сюжет якого зосередиться на смертоносних амфібіях, які атакували головного героя.

Написання сценарію покладуть на Ноа Гарднера і Ейдана Фіцджеральда.

Також повідомлялося, що розважальний портал TC Candler склав щорічний рейтинг сотні найкрасивіших чоловіків планети. За результатами користувальницького голосування, найсексуальнішим чоловіком у світі визнали голлівудського актора Джейсона Момоа.

Ми писали, що телеканал НВО показав перші офіційні фото з восьмого сезону. Фанати вже помітили деякі цікаві деталі сюжету.

Фотографії, які оприлюднила телемережа, зображують героїв серіалу в нових нарядах. Приміром, Джеймі Ланистер одягнений у панцир Старков. Це може бути відсиланням до того, що Джеймі покине Серсо і вирушить на Північ.

Опубліковані фото зображують героїв окремо. Тільки Джон Сноу і Дейнерис Таргаріен з'являються разом. Багато хто відзначає, що герої дивляться один на одного "закохано".

Нагадаємо, найкрасивішою жінкою світу визнана французька фотомодель і актрису Тілан Блондо.

Як повідомляв портал Знай.uа Джейсон Момоа раптово одружився з актрисою Лізою Бонет після 12 років цивільного шлюбу.

Знай.uа писав у YouTube з'явився довгоочікуваний відеотрейлер "Аквамена", головну роль у якому виконує зірка Голлівуду Джейсон Момоа.