Відома українська співачка і дружина Костянтина Меладзе - Віра Брежнєва, яка зараз дуже багато гастролює в Росії не витримала і опублікувала на своїй сторінці в Instagram "крик душі".

Брежнєва поділилася тим, що зараз неможливо бути самою собою, так як "інтернет-експерти" завжди незадоволені зовнішнім виглядом оточуючих і вічно радять щось в собі поміняти.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

"Знаєте, зараз дивна тенденція, так багато уваги надається зовнішній недосконалості... тобто ти не можеш бути самим собою. Тобі обов'язково «інтернет-експерти» порадять щось змінити, вколоти, поліпшити, апгрейдити. Дівчата не в змозі прийняти себе такими , які вони є, не можуть себе полюбити зі своїми родзинками. І саме тому прагнуть зробити щось з собою, стаючи схожими одне на одного. І я багато таких дівчат бачу в Instagram. А вони набагато молодші від мене... " - пише співачка.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Артистка так само "пройшлася" по сучасним стандартам краси у дівчат: "...зараз я не хочу нікого образити, але вії у вигляді шапки над оком, надмірно збільшені губи, заблокований ботоксом лоб без емоцій - данина дивній моді. І головне - всі стають однаковими..."

Її обурює, що вся унікальність і самобутність втрачається в гонитві бути ідеальними, схожими на когось.

Хоча, Віра і не заперечує, що раніше сама була такою:

"Дивилася на все це, думала, які вони ідеальні, потім дивилася на себе, бачила різницю, думала , може і мені щось з собою зробити.... навіть пробувала якісь процедури, і, на щастя, не кардинальні, але відразу розуміла, що це не моє. Поверталася до себе. Не можу пояснити, але мене радує моє нормальне, справжнє обличчя. Так, безумовно, я намагаюся за ним доглядати, але не сходжу з розуму, та й часу на це немає."

Віра Брежнєва: в юності і зараз

Такий "душевний стриптиз" співачки викликав бурю різних емоцій у її фоловерів, які не втратили можливості помітити, що і сама Віра "грішна" пластикою обличчя: "Кому-кому, а їй НЕ ВІРЮ!", "Справжнью ви були 18 років тому. Навіщо ви заперечуєте очевидне? Ви змінилися на краще, завдяки цим процедурам ви в 37 виглядаєте в 10000 разів краще, ніж коли вам було 18 років. (судячи з фотографій з інтернету)", " Ой, хто б казав? Якщо порівняти її фото на випускному альбомі, то тут точно можна сказати, що вона "зовсім нічого з собою не робила". Казкарка."

Раніше, Знай.uа повідомляв, як Брежнєва в діамантах змусила прихильниць собі заздрити.

Також артистка поділилася фото з донькою, чим заплутала фоловерів: хто де?