Відомий артист Андрій Данилко розповів про те, що гусака Арнольда, який став справжньою зіркою восьмого сезону Х-Фактора, більше немає в живих.

Він отримав популярність в одному з випусків шоу, коли Данилко вийшов на сцену з гусаком на руках – це був своєрідний подарунок судді одного з учасників проекту. Протягом деякого часу гусак жив у Данилка в будинку, проте потім він вирішив винести його на загальний огляд, і як виявилося, не дарма – глядачі дуже полюбили Арнольда. Надалі він ще кілька разів з'являвся на телеекранах. Однак через деякий час сталося непоправне - гусака вбили.

Данилко з гусаком

Данилко в одному зі своїх інтерв'ю розповів про жахливу втрату і продемонстрував, як Арнольд з ним спілкувався: "Така прикра історія... Коли був новий сезон Х-Фактора (дев'ятий - ред.), я приїжджаю і кажу: "А де Арнольд?" Вони кажуть: "Його зарізали". Я думаю: от дебіли... Я б його забрав, я б купив його... А вони його зарізали... Знаєте, я вам скажу. Така дивна штука... Він мене полюбив! І він, коли бачив мене, заспокоювався. Або повертався і говорив: Андрій. Клянусь вам! Я його брав, саджав на руки. Якась була аура!".

Андрій Данилко

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що популярний виконавець і композитор Андрій Данилко висловив свою думку щодо того, що сталося на Національному відборі на Євробачення, скандала з Maruv: "Всі питання до учасників були затверджені задовго до ефірів. Чого вони раніше не сканували, не аналізували? Це недопрацювання організаторів. Думаю, вони самі в шоці. Я їм співчуваю. Вони точно не хотіли ніякого зла"

Як повідомляв портал "Знай.uа": одна з відомих артисток пояснила, яким повинен бути ідеальний виконавець на міжнародному музичному конкурсі: "Так, ідеальний кандидат для пісенного конкурсу від України повинен мати пісню Джамали, харизму Данилко, ноги Марув і репутацію Забужко. Але поки знайдемо цю людину, давайте вирішимо, які правила".

Також "Знай.uа" писав, що Андрій Данилко розповів про непрості відносини зі своєю сестрою, з якою тривалий час не спілкується. Коли він розповів про причини цього, всі були шоковані.