Популярний український співак Олег Винник зізнається, що його кохана вкусила його до сліз.

Про це співак розповів в інтерв'ю "Телегід".

Олег Винник
Олег Винник

На питання про свій перший поцілунок Винник зізнається, що ге пам'ятає його. При цьому, співак запам'ятав, як його кохана в той час, як він хотів її поцілувати, вкусила його настільки сильно, що мало не довела його до сліз.

"Що таке справжній поцілунок, я відчув вже з моєю коханою. Він відрізнявся тим, що дівчина спочатку мене сильно вкусила. Було реально боляче до сліз", - каже співак.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Винник додає, що пізніше саме завдяки їй він зумів навчитися цілуватися і взагалі полюбив цю справу.

Варто нагадати, що Український продюсер Володимир Бебешко розповів, з якими проблемами на початку кар'єри довелося зіткнутися співакові Олегу Виннику.

Зокрема, Володимир Бебешко, який став "першим помічником" Винника в Україні на момент початку його зоряної кар'єри зізнався, що перший альбом Винника складався виключно з музики для "інтелігентної публіки".

Проте вже пізніше Винник став писати більш прості тексти, завдяки чому і став надпопулярним артистом в Україні. При цьому Експерт додав, що скажена популярність Винника цілком закономірна і заслужена.

"Якщо хтось думає, що так легко написати пісню, яка стане хітом, то він глибоко помиляється. Винник пише їх щиро, від серця. А люди це люблять і сприймають", – каже продюсер.

Разом з тим варто зазначити, що Олег Винник напередодні Міжнародного жіночого дня 8 березня згадав свої найбожевільніші "подвиги" заради любові.

Олег Винник
Олег Винник

Так, співак заявив, що дуже сміливий у романтичних питаннях, і дуже часто прислухається до своїх відчуттів. Він також додав, що вже знає за що треба закохатися в дівчат.

Нагадаємо, Винник ошелешив подробицями особистого життя: буду любити лише одну

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Винник розкрив деталі особистого життя, вовчиці завили

Також Знай.ua" писав про те, що Олег Винник показав, як зустрічає весну в компанії вовчиць