Нещодавно відомий український виконавець Олег Винник повідомив, що хотів представляти Україну на міжнародному конкурсі "Євробачення", який проходив у Німеччині 2011 року, але змінив свої плани, коли дізнався про умови участі. Про це передає ТСН.

"Я написав пісню українсько-німецьку. І коли я запитав: "Як це все відбувається?", мені запропонували заплатити 60 тисяч або доларів, або євро. Для мене це, звичайно, були космічні гроші, і я не погодився на цю справу", - згадує співак.

Олег Винник

Також він розповів, що запитав у норвезького колеги, який представляв свою країну на "Євробаченні", скільки той витратив на участь у конкурсі. На це питання співак з Норвегії відповів: "450 доларів на костюм".

"Тому, сьогодні є один плюс, що артист повинен заплатити приблизно 150 тисяч доларів. На сьогоднішній день я можу собі це дозволити, поїхати за 150 тисяч доларів, виступити як обличчя України", - підсумував Винник.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що навколо міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2019, який в цьому році проходить в Ізраїлі, розгорівся серйозний скандал. Виявилося, що організатори заморозили продаж квитків.

"Організатори Євробачення в Ізраїлі заморозили продаж квитків через блату. Виявилося, що кращі місця вже зайняті. Їх віддали місцевим знаменитостям, а звичайних шанувальників конкурсу позбавили можливості вибрати гарне місце", - повідомляють місцеві ЗМІ.

Нагадаємо, що Україна передчасно відмовилася від участі в конкурсі "Євробачення - 2019". Але все ще можна змінити. Про це стало зрозуміло зі слів віце-прем'єра з гуманітарних питань В'ячеслава Кириленка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Андрій Данилко знявся у новому випуску програми «Ходять Чутки» і розповів, що думає про все, що відбувається на конкурсі «Євробачення» і про скандал з виконавицею MARUV, яка відмовилася представляти Україну.

Також портал Знай.uа писав, що на офіційному YouTube-каналі Олега Винника був презентований кліп «Роксолана». Тема, якої Винник торкнувся в кліпі, є актуальною для всіх громадян нашої країни багато років.