Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в стильному весняному образі

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує в незвичному образі. Для фотосесії Тіна Кароль одягла стильний піджак кавового кольору з цікавим декоруванням, а поверх нього накинула на плечі бежево-рожевий плащ. Волосся артистки завите і укладене в красиву зачіску, а на її обличчі легкий природний макіяж з акцентом на губи, які Тіна нафарбувала улюбленою червоною помадою. Зірка уважно дивиться в камеру, але таке враження, що дивиться на тебе.

Артистка не підписала своє фото, залишила лише кілька іменних хештегів. Шанувальники не залишилися байдужі і засипають компліментами нову фотографію Тіни Кароль, а також її стильний чуттєвий образ. Фанати просто-таки в захваті від фотографії співачки і її природної краси.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін
Показати ще

"Прекрасніше немає", "Красива дуже", "Наша королева", "Яка краса", "Єдина і неповторна Тіна Кароль!", "Любов до Тіни ніколи не згасне", "Нереально мила", "Така промениста", "Серйозний, оцінюючий погляд", "Найулюбленіша і джуе красива", "Красуня", "А скільки років дають за викрадення такої принцеси?", "Божественна", "Ви схудли, Тіночка", "Красуня", "Наша най-най!", "Тіна, спасибі за хороший проведений вечір у Херсоні", "Чарівна", "Прекрасна і ще прекрасніша", "Красива королева", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.