Словесна перепалка розгорілась у студії під час "вокальних боїв" просто на сцені "Голосу країни-9". Все сталось після виступу учасниць команди Потапа Катерина Гудим та Карина Арсентьєва.

Для учасниць тренер обрав композицію Sia Cheap Thrills. Однак колеги Потапа не надто високо оцінили виступ дівчат. Потапу хотілось більшого.

"Мене не зачепило. Я відчув, що ця пісня не для вас", - сказав Дан Балан.

Підтримав тренера й Дмитро Монатік.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Мені щодо дівчат все сподобалося, ви гарно заспівали. Ви впоралися, ви все зробили так як потрібно. Я хочу Потапа як продюсера попросити ідей. Нових, цікавих від тебе ідей. Я чекаю на почерк Потапа", - звернувся до колеги Монатік.

Слова зіркових тренерів зачепили Потапа за живе. Він образився, що тренери не підтримали дівчат, які дуже сильно розхвилювалися на сцені.

"Коли ти працюєш з людьми, учасниками, кожен з них велика планета. Ці планети чудові і зараз те, що ви їм наговорили – це негарно, тому що це чудові дві дівчинки", - сказав Потап.

Разом з тим, Потапу не забракло сміливості вибачитися перед аудиторією за перепалку, оскільки прийняв все близько до серця: "Так, я вмію співпереживати - це моя слабкість, але в той же час - моя сила".

Варто зазначити, що з двох дівчат зірковий тренер вирішив залишити у проекті Карину Арсентьєву.

Нагадаємо, команда "Ліги сміху" підірвала мережу новим номером: голосувати за своїх - за гумориста чи за візочницю. Стартував їх виступ із актуального для українців привітання: "Ну, що! Привіт, автокефальні"!

Як повідомляв "Знай.ua", забута Альона Апіна спробувала вислужитися перед Путіним: Крим наш, і, звичайно, не наш. Альона Апіна дивно висловилася про анексію Криму, намагаючись вислужитися перед Путіним.

Також "Знай.ua" писав, що команда Зеленського презентувала "10 заповідей" про свого кандидата.