Російська співачка Альона Апіна розповіла, що не проти, щоб захоплений український Крим залишився у складі Росії. При цьому артистка сподівається, що все вирішиться "полюбовно". Про це вона повідомила німецькому виданню Deutsche Welle.

"Наш Крим, не наш Крим – у мене дуже складне ставлення до подій. З одного боку, звичайно, він наш, а з іншого боку, звичайно, він не наш. Я не можу зараз говорити, тому що багато чого не знаю", – сказала вона.

Апіна зазначила "хочеться, щоб він був наш". Однак російська співачка сподівається на "полюбовне" вирішення цього питання.

"Або ж взагалі не влазити в цю тему. Я зараз по-російськи буду якось виляти хвостом і говорити всяке словоблуддя", - відзначає Олена.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Крім того, Апіна нагадала, що на даний момент є нев'їзний в Україну після того, як виступила в Архангельську на фоні банера "Кримнаш".

"Я пам'ятаю, я потрапила в "Миротворець". Я знаю, що тепер туди нев'їзна, тому що співала в Архангельську, де за мною на сцені було написано "Кримнаш". Я ж не дивлюся, що на заднику написано", – наголосила співачка.

Раніше повідомлялося, що в окупованій Ялті жителі міста поклали квіти до пам'ятника українському поету і художнику Тарасу Шевченку в день його 205-річчя. Про це повідомляє Крим.Реалії.

На захід, яке тривало близько півгодини, прийшли близько 40 осіб. Серед них були школярі, які вчать українську мову, а також їхні вчителі, місцеві поети і письменники.

Нагадаємо, Путін перетворився плешивого гуманоїда в прямому ефірі. На цей раз його висміяли з безглуздого вітання на 8 березня.

Як повідомляв Знай. ua, Крим охопили масові акції проти Путіна. На захід, який тривав близько півгодини, прийшли близько 40 осіб.

Знай. ua писав, що з дня анексії Криму минуло п'ять років: президент Естонії згадала про головне. "Світ повинен це пам'ятати".