Неймовірний фурор на грі "Ліги сміху" викликав щирий виступ команди "Пішло поїхало" (Миколаїв-Тернопіль). Особливість їх у тому, що один з гумористів пересувається на інвалідному візку і не упускає шансу навіть пожартувати на цю тему.

У команді лише двоє учасників. Але це не заважає їм зберігати почуття гумору. Один йде, інший їде - звідси і логічна назва команди. Тернополянин Андрій Воськало разом з другом Юрієм Степанцем вже вкотре доводять українцям якість своїх жартів і тішать хорошим гумором.

Стартував їх виступ із актуального для українців привітання: "Ну, що! Привіт, автокефальні"!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Це був той рідкісний випадок, коли смішним був кожен жарт. Хлопцям вистачило 6 хвилин, щоб показати, наскільки вони класні і веселі.

А діалог на сцені про вибори " За гумориста або за візочницю" змусив реготати зал, глядачі практично качались:

- Юрєц, ти визначився, за кого будеш голосувати?
- Звичайно! За своїх.
- За своїх - це за кого? За гумориста або за візочницю?

"Нас часто запитують, чому вирішили брати участь у новому сезоні "Ліги сміху". Ну подумайте самі, що це за захід, організований кандидатом у президенти, на якому немає людини з обмеженими можливостями", - пожартував Юрій.

За юмориста или за колясочницу? Пошло Поехало | Лига Смеха 2019

- Юрец, ты определился, за кого будешь голосовать? - Конечно! За своих. - За своих - это за кого? За юмориста или за колясочницу?

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Zondag 10 maart 2019

Варто зазначити, що жарти пише сам капітан команди - Юрій Степанець.

Нагадаємо, рейтинг Зеленського намагалися "втопити": Коломойський, "бійці АТО" та компромат. Політтехнолог розповів, як чинна влада спробувала значно понизити рейтинг Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", Кошовий розгромив нововведення Кличка та К.

Також "Знай.ua" писав, що команда Зеленського презентувала "10 заповідей" про свого кандидата.