Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася анонсом до другої частини "Нових російських сенсацій", де разом з Микитою Джигурдою доводила свою правоту перед екс-водієм Олександром Скиртачем, який був засуджений до СІЗО за крадіжку грошей артистки. Так, Анастасія накинулася і побила шахрая на очах у його вагітної дружини не просто так: виявляється, Скиртач не тільки "поховав" живу матір, щоб випросити грошей на похорон, але ще і нарахував в ліжку у балерини 80 чоловіків за рік.

"Скиртачі - справжні шахраї, ще раз і по пунктах. Я подала ще одну заяву про НАКЛЕП на свого колишнього водія Скиртача. Окремо скажу про його дружину. Знати не знаю і знати не хочу. Всі мої претензії оформлені виключно в правовому полі по відношенню до мого екс-шофера. Враховуючи, що він вже засуджений! Судом. Двома інстанціями! Він не був ні моїм юристом, ні моїм директором. Ніким, лише керував моєю машиною. І всі мої претензії до нього особисто. Жодних дружин, ніяких Софій в наших правовідносинах не фігурує. І як би його дружина не вміла і не хотіла бути епіцентром скандалу, але це її Особисте бажання бути в цьому. На неї ніхто не подає ніяких заяв!!!! НІ-Я-КИХ!!! Дивіться програму до самого завершення! Там треш.🙈 Що ці клоуни роблять на ТБ-не зрозуміло...🤷‍♀️ Прийшли «героями», пішли з ганьбою.😝 Микита @instadzhigurda , спасибі за захист! І багато хто знайдеться, хто не потерпить цього і мене захистить, я вірю. Це свавілля. ", - підсумувала Волочкова.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.