Романтичне шоу "Холостяк-9", перший випуск якого відбувся 8 березня, ознаменувалося декількома гучними скандалами між учасницями шоу.

Відповідне відео з'явилося на телеканалі СТБ.

Одну із учасниць Кароліну, яка з'явилася на зустріч на мотоциклі, суперниці сприйняли агресивно. Дівчина прийшла у відвертому облягаючому комбінезоні, показавши пишні груди і відмінну фігуру.

"Панове, хіба їй комфортно в такому образі?", "Це дуже інтимно", "Я б в такому вбранні не прийшла", "Що це взагалі, не знаю ..." – відреагували інші дівчата.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Епатажну Олю за кадром називали "жадібною с*кою" і "травесті дівою" через її поведінку. Дівчина впевнена в собі, а коли побачила, що головним героєм є Микита Добринін, за якого вона голосувала тричі, емоційно це прокоментувала.

"Боже, ти починаєш переживати, і я починаю переживати", – обурилися дівчата.

Але на цьому навколо учасниці не вщухли пристрасті. Дівчині довелося зізнатися, що у неї був роман із одруженим чоловіком. На Олю одразу ж посипалися запитання: "а чи довго", "чи сама закінчила відносини", "чому".

"Я б соромилася цього і не вела себе так", "Мені здається, це жахливі відносини. Не хочеться влазити в чиюсь сім'ю", – накинулися на учасницю конкурентки.

А ось епатажній Діні дісталося через вбрання. Дівчина прийшла в кокетливій капелюшці з вуаллю, через що конкурентки поставили запитання, ким вона працює.

Гаряче було, коли прибула учасниця Марго, яка за професією є тамадою. Коли дівчина прийшла до зали, вона запропонувала всім написати вірш для Добриніна. Але учасниці шоу "Том-модель по-українськи" Лізі Доронько ця ідея не сподобалася.

"Ти і конкурси підготувала?! Вибач, а ким ти працюєш? Я знаю, з чого почати. Спочатку потрібно накидати все, що ми знаємо про Микиту", – заявила Доронько.

В результаті дівчата почали скандалити між собою.

"Які правила, ти сама їх придумала? Боже, яка хамка", – не вгамовувалася модель.

Нагадаємо, завидний холостяк Микита Добринін розкрив таємниці свого особистого життя на телеканалі СТБ і пояснив, чому прийшов на проект.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у п'ятницю, 8 березня, на українському телебаченні стартує дев'ятий сезон романтичного шоу "Холостяк".

Також Знай.ua писав про те, що скандальний російський співак Єгор Крід став об'єктом насмішок у мережі.