Рідна сестра Марини Поплавської – Людмила звинуватила продюсерів гумористичного шоу "Дизель Шоу" в чорному піарі і махінаціях.

З дня смерті акторки минуло понад 4 місяці, всі її колеги і досі оговтуються від моторошної ДТП. Рідні загиблої зірки у мережі відверто розповіли деталі їх спілкування з продюсерами проекту.

За словами сестри, напередодні дня народження зірки, яке відбулось 9 березня, продюсери "Дизель Шоу" анонсували виступ на честь артистки. Зібрані кошти артисти захотіли передати племінницям загиблої колеги – Анні та Катерині. Родичі зірки не давали згоди на це та не бажають приймати кошти, виручені від таких виступів. Їх це навіть обурює, таких подачок не треба їм і все.

"Ми більше не можемо стояти осторонь і мовчати, дивлячись на те, як продюсери "Дизель Шоу" та піар-менеджер з метою піару роблять вчинки нелогічні, незрозумілі і невчасні. Наша сім'я була проти, щоб під час трауру проводились будь-які гучні заходи в ім'я Марини, а особливо до дня народження", – заявила Людмила Поплавська.

Сестру Марини Поплавської відверто здивувало, як команда "Дизель Шоу" змогла відкрити рахунки для переказу коштів без її підпису та необхідних документів. Людмила Поплавська додала, що забороняє публічно вплутувати її дітей.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Жінка сказала, чому вона має конфлікт з продюсерами "Дизель Шоу". Зокрема, Людмила Поплавська відверто розповіла, що після трагічної ДТП вона дізналась про смерть сестри з Інтернету, а не від представників гумористичного проекту. Десь через 3 тижні після трагедії Людмилі надіслали пропозицію взяти участь у зйомках фільму "Королева гумору".

"Знімати фільми, не витримавши паузи, в такий складний для родини час неприпустимо. Цей телевізійний "продукт" немає нічого спільного з людиною, творчі здобутки якої є наймасштабнішими на просторах СНД, Європи. Її заслуги та особлива скромність – наша гордість! Марину Поплавську шанували і захоплювались її талантом всі метри гумору та телебачення багатьох країн пострадянського простору... Робота в проекті "Дизель Шоу" – дуже короткий відрізок творчості та життя", – наголосила Людмила Поплавська.

Нагадаємо, смерть Марини Поплавської спровокувала новий скандал довкола "Дизель шоу".