Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість разом з чоловіком Владом Топаловим стали щасливими батьками сина Михайла, проте артистка набрала зайву вагу, від якої позбулася в максимально короткі терміни. Так, Регіна вирушила в сонячний Дубай разом з малюком, продемонструвавши ідеальну фігуру в купальнику заради реклами популярного бренду колгот і бікіні Сalzedonia.

"#ПобежалиНаРаботу
Матусі, не переживайте, син за кадром з моєю сестрою і хресною, ситий, гріється на сонечку(ПІД ПАРАСОЛЬКОЮ)!😉 А взагалі я хотіла розповісти про те, як страшно мені було погодитися на зйомку в купальниках @calzedonia після пологів , побачивши в дзеркалі обвислий живіт і в'ялі стегна. Виявилося, правильне харчування, ГВ, Йога і стрес творять чудеса 😃. Якщо цікаво, можу написати , чим харчувалася протягом 3х місяців. Писати?)", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Молока скільки, пора годувати дитину))", "Фігура відпад! На заздрість всім, хо ненароджував, не кажучи вже про матусь!", "Регіна, моя думка, що материнство вас прикрашає! І фігура після пологів навіть краще стала!! 😍", "Зате які груди!💣🔥", "Красуня!!Наче й не народжувала!!Так тримати😙".

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще