Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість анонсувала новий сезон власного шоу "П'ятниця з Регіною", який тепер змінив локацію і буде зніматися у артистки і її чоловіка Влада Топалова вдома. Так, Регіна виставила яскравий кадр в пуховику, зробивши дуже веселий вираз обличчя і подякувала шанувальникам.

"#ПЯТНИЦАсРЕГИНОЙ
Моє обличчя, коли прочитала коментарі під новим випуском з Оленою Тємниковою. 💪🏻💪🏻💪🏻
Ох, друзі, у нас буде вогненний сезон @prtshow ❤️Спасибі вам величезне за вашу увагу! Ми будемо намагатися робити ще крутіше, інформативніше і цікавіше)😘", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "На Брежнєву схожа", "На фото на Брежнєву чимось схожа)))))", "Я відразу подумала, що на фото Віра Брежнєва 😂😂😂))) щось схоже є!", "На Брежнєву схожа на цьому фото )", "Твоя міміка незрівнянна!🔥👍".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.