Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраву фотографію, на якій постала в стильному луці.

На фотографії, яка з'явилася в записі зоряної телеведучої, вона постала на огляд публіки в яскраво рожевому платті різних відтінків у поєднанні з білим. При цьому на ногах Каті стильні рожево-білі туфельки з відкритою п'ятою. Фанати сильно здивувалися такому яскравому і грайливому вбранню, адже Осадчу звикли бачити у більш вишуканих і ділових образах. Але вона точно не розчарувала.

Телезірка відображена, як ніби під час ходи, вона кокетливо відкинула поділ сукні. Волосся зірки розпущене і спадає на плечі, а біля скроні на них видно білу заколку, на її обличчі легкий макіяж. Катя дивиться в камеру і весело посміхається. У підписі до фотографії Осадча розповіла про те, над чим працює.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Сміливою ходою вриваємося в новий сезон улюбленого проекту, подробиці скоро. Photo @ v.kvitka", - написала ведуча. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зірки. Фанати почали активно обговорювати яскравий образ Каті і засипати її компліментами в коментарях до фото.

"Доброго Вам сезону", "Катя, ви прекрасна! Хорошого сезону", "Таке круте фото!", "Красуня!", "Вау, так яскраво, так по-літньому", "Ви чудова", "Супер", "Яка ти яскрава і красива", "Дуже круто", "Красуня", "Як завжди блискуча, Катерина! З нетерпінням будемо чекати від Вас подробиць!", "Дуже стильно", "Чому немає продовження Вечора прем'єр? Що не склалося з цим проектом?", - пишуть в коментарях до фото Каті Осадчої.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.